top of page

TIDSBOKNING
 
Du kan boka en tid genom att kontakta oss via telefon eller e-post.
(Vi har svårt att svara i telefon under dagen då vi är upptagna med patienter. Prata in namn, telefonnummer och ärende så ringer vi upp så fort vi har möjlighet.) 

INFÖR BESÖKET

 

  • Ta gärna med dig eventuella underlag från röntgenundersökningar och operationer om detta är relevant för det du söker för.

  • Det rekommenderas att du har på dig shorts om du inte är bekväm med att eventuellt ta av dig till underkläder vid undersökning. 

24 h innan ditt besök får Du en sms-påminnelse av oss om vi har registrerat ditt mobilnummer. Om detta mot förmodan skulle utebli pga. tekniska problem så gäller din tid fortfarande som bestämt, såvida du inte varit i kontakt med någon av fysioterapeuterna och bestämt något annat. 

Då du kommer in genom huvudentrén kommer du se en soffgrupp med gröna soffor direkt till höger. Varsågod att sätta dig där för att vänta, så kommer vi ut och hämtar dig då det är dags för ditt besök.


OM DU FÅR FÖRHINDER TILL DIN BOKADE TID

Avbokning måste ske senast 24 h innan bokad tid.

Vid uteblivet besök eller om du inte avbokar i tid, debiteras du med dubbel patientavgift på 400 kronor i enlighet med Region Skånes taxa för uteblivna besök. Kostnaden för ett uteblivet besök registreras inte i ditt högkostnadskort och frikort gäller inte.

 

 

Avboka genom att kontakta oss på telefon, SMS eller e-post. Telefonsvarare dygnet runt.

PRISER
 
Ett besök hos oss kostar 200 kr.

Högkostnadsskydd och frikort gäller.

Avgiftsfritt för barn under 20 år.

Betalning kan endast ske med kort.
 
 
 

Förkyld eller sjuk? Avboka gärna
din tid så du inte för smittan vidare!

bottom of page