top of page

GRUPPREHABILITERING

I våra grupper tränar du i stora härliga spegelsalar tillsammans med en eller flera legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster. Träningen anpassas efter din problematik eller diagnos och du träffar personer i samma situation som dig. Vi inspirerar, peppar och motiverar varandra till en glädjefylld och trygg rehabilitering!

Varmt välkommen med din anmälan. Högkostnadsskydd samt frikort gäller.

Parkinsons sjukdom 

Gruppträning för dig med Parkinsons sjukdom. Under en timme kombinerar vi styrke-, rörlighets-, koordinations- och balansträning till musik, väl anpassat efter din sjukdom. Alla är välkomna oavsett symtom och funktionsnivå. Exempel på träningsformer är boxning och dans. 
 
tisdagar & torsdagar kl. 11.00 - 12.00 - fokus på styrka, balans & rörlighet.

Multipel Skleros

Gruppträning för dig med Multiple Skleros. Under en timme får du möjlighet att träna både styrka, uthållighet och balans på ett individuellt anpassat sätt. Möt andra personer i samma situation. Individuella övningar blandas med gemensamma för att just du ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Alla är välkomna!

 

måndagar 14.00 -15.00

Artrosskola

Vi bedriver artrosskola enligt BOA-konceptet, vilket står för bättre omhändertagande av patienter med artros och baseras på socialstyrelsens nationella riktlinjer för artros. Vi tar emot alla patienter med artros oavsett remiss eller inte. Under 8 veckor kombineras teori med träning och tester utförs innan och efter behandlingsperioden.

Ej pågående.

Ryggrehabilitering

Har du långvariga besvär från din rygg är du välkommen till vår specifika ryggrehabilitering med vår erfarna legitimerade fysioteraput. 2 ggr/vecka blandas teori med ryggrehabilitering i våra träningssalar. Lär dig hur en rygg är uppbyggd och fungerar, samt hur just din rygg mår bäst. Vi tar emot patienter både via remiss och genom egen anmälan. 

Ej pågående.

Balansträning

Idag är fall en vanlig orsak till skada bland äldre. I vår fallförebyggande balansgrupp kan du på ett säkert sätt träna upp din balans på ett roligt sätt tillsammans med andra. 

Ej pågående.

bottom of page